Noutăţi
Carnetul de membru

Auto Expert Club este singurul club auto din Republica Moldova a cărui carnet de membru este, concomitent, şi card bancar Visa ( co-branded ) cu utilizare naţională şi internaţională. Acest lucru se datorează parteneriatului dintre Auto Expert Club şi BC Moldova Agroindbank SA. 

Club cardul este unic pe piaţa serviciilor din Moldova şi îţi oferă multiple avantaje şi servicii exclusiv pentru tine şi maşina ta şi a fost ales datorită flexibilităţii lui şi a complexului de elemente pozitive ce le întruneşte:


1.
Carnet de membru - destinat plăţii abonamentului anual direct din contul de card, oferă accesul la o gamă largă de produse şi servicii auto, oferite în exclusivitate membrilor clubului, permite deţinătorului să beneficieze de asistenţa tehnică, turistică şi juridică necesară şi de toate avantajele înscrierii în club;


2. Card de discount - membrii clubului beneficiază în acelaşi timp şi de un program de reduceri şi facilităţi înfiinţat de club (reduceri de preţuri la automobile şi service, piese de schimb şi accesorii, carburanţi şi lubrifianţi şi alte facilităţi conferite la unităţi comerciale, financiare şi turistice parteneri ai clubului);

3. Card bancar – oferă posibilitatea fiecărui membru de a deschide un cont bancar propriu, obţinerea unui card şi accesul la numeroasele produse şi servicii bancare pe teritoriul Moldovei precum şi în străinătate. Cardul poate fi folosit atît pentru tranzacţii la comercianţi cît şi pentru retrageri de numerar 24 de ore din 24 la orice ATM. (inclusiv pentru efectuarea achitărilor în reţeaua internet). Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.maib.md.

Cardurile de membru se diferenţiază prin culori, denumiri şi tip (tipul cardului bancar). Astfel, abonamentului Standard îi corespunde un card bancar cu bandă magnetică de tipul Visa Electron de culoarea verde. Abonamentului Business îi corespunde un card bancar cu chip şi bandă mgnetică de tipul Visa Classic de culoarea albastră, iar abonamentului Premium îi corespunde un card bancar cu chip şi bandă mgnetică de tipul Visa Classic de culoarea galbenă.

Trebuie de menţionat că aceste carduri sunt individualizate şi oferă un nivel înnalt de securitate. Evitînduse posibiliatea falsificării cardului bancar, membru clubului poate fi sigur că serviciile necesare le va primi doar el, excluzînduse folosirea de către o altă persoană terţă inclusiv şi în cazul sustragerii lui.