Noutăţi
Auto Sound 2009

Auto Expert Club a participat, în calitate de partener tehnic, la organizarea celui mai interesant eveniment al inceputului de octombrie – Concursul Naţional de Sunet Auto – Autosound 2009. Evenimentul a fost organizat de către revista Auto Expert şi Poliproject Exhibitions, în cadrul expoziţiei Automarket 2009.

Concursul naţional de sunet auto a devenit o tradiţie, fiind desfăşurat pentrua patra oară. Cu toate că nu sunt foarte mulţi pasionaţi de acest tip de competiţie, de fiecare dată s-a reuşit sa adunam
cei mai puternici reprezentanţi din ţară. La concurs au participat circa 30 de automobile.

Tradiţional, concursul s-a desfăşurat în patru clase distinctive – Sound Quality 3, 5 şi 7 canale şi Sound Pressure Level - presiunea sunetului, cunoscut mai mult sub abreviatura SPL, dar şi premiul cel mare - Best Sound.
Instalaţiile au fost apreciate de un juriu, în care au intrat atît specialişti în sunet, cît şi jurnalişti din domeniul auto. Dupa ce au fost verificate toate maşinile la capitolul corectitudine şi siguranţa instalării sistemelor de putere mare, s-a trecut direct la testarea calităţii. Astfel, cei mai mulţi participanţi au fost în clasa trei canale, urmînd clasa cu 7, iar în 5 canale au concurat doar trei automobile. Imediat, erau calculate punctele cîştigate de fiecare instalaţie în parte.

Toţi participanţii la concurs au primit din partea Auto Expert Club cîte un abonament anual. Acum ei pot beneficia pe deplin de toate avantajele oferite de Club, fiind în siguranţă deplină oriunde nu ar pleca.