Noutăţi
Card de combustibil

Cardul de alimentare cu combustibil nu este o noutate pentru Republica Moldova. Noutatea este reducerile pe care le oferă acesta membrilor Auto Expert Club.

În parteneriat cu LUKOIL-Moldova, Auto Exper Club oferă în exclusivitate tuturor membrilor cele mai mari reduceri de pe piaţa la achiziţionarea de carburanţi:

       -  0,60 lei/litru pentru orice tip de benzină;

       -  0,50 lei/litru pentru orice tip de motorină;
       -  0,37 lei/litru pentru gaz lichifiat LPG;
       -  0,20 lei/litru pentru gaz natural metan.

Cardul de combustibil este oferit concomitent cu intrarea în posesie a cardului de membru indiferent de tipul abonamentului ales. Acesta garantează posibilitatea de a vă alimenta cu carburanţi în peste 80 de staţii LUKOIL din Republica Moldova. Spre deosebire de tichetele de combustibil, puteţi utiliza cardul LUKOIL pentru a procura orice cantitate de combustibil, începînd cu 0,01 l pînă la cantitatea maximă dorită. 


Astfel, posesorul cardului poate achiziţiona cu reducere, orice tip de combustibil, în orice cantitate şi o poate utiliza oricînd. Această procedură de suplinirea a contului de combustibil este mult mai avantajoasă decît cea precedentă, neafectînd posesorul de ulterioarele scumpiri a produselor petroliere.

Cardul are inscripţionat numele clubului şi este prevăzut cu un chip care permite astfel înregistrarea informatizată a datelor tranzacţiilor, rezultînd rapoarte şi analize care facilitează controlul asupra alimentării cu carburant.