Noutăţi
Pentru ca tu să fii în siguranță

În cadrul expoziţiei „Automarket 2009” a fost lansat oficial Auto Expert Club, care va reuni toţi amatorii de automobile din Moldova. Auto Expert Club este prima societate de profil care oferă un serviciu unic de asistenţă tehnică rutieră 24 de ore pe zi, 365 zile pe an, la cele mai înalte standarde. Auto Expert Club este o echipă de profesionişti, mereu pregătiţi să-ţi vină în ajutor atunci cînd automobilul îţi face probleme. Club oferă, după caz, tractare, asistenţă la locul incidentului, alimentare cu carburant, deblocarea portierelor, schimbul roţii avariate, intervenţii uşoare asupra sistemului electric, accident management, asistenţă juridică şi multe altele. Oriunde te-ai afla, orice problemă ai întîmpina pe drum, oamenii noştri vor fi acolo să îţi ofere soluţii, pentru ca tu să fii în siguranţă şi să ajungi la destinaţie în timpul propus.

Serviciile Clubului se adresează tuturor, fie că se referă la posesorul unui autoturism, la o companie care doreşte să aibă asistenţă rutieră în toată ţara, sau la administrarea completă a unei flote de autovehicule.

Doar prin intermediul Auto Expert Club, membrii beneficiază în acelaşi timp şi de un program de reduceri şi facilităţi înfiinţat de club (reduceri de preţuri la automobile şi service, piese de schimb şi accesorii, carburanţi şi lubrifianţi şi alte facilităţi conferite la unităţi comerciale, financiare şi turistice parteneri ai clubului, hoteluri, magazine de toate tipurile, restaurante, baruri, cluburi, muzee, parcuri de distracţii, obiective turistice, etc.). Reducerile oferite de liderii pieţei de servicii şi produse auto din Republica Moldova, diferă în funcţie de abonamentul achiziţionat.

Pentru a ajunge aici s-a lucrat foarte mult, fiind efectuat un studiu de piaţă serios. Astfel, pentru a oferi membrilor cele mai favorabile condiţii de pe piaţă, au fost încheiate contracte de parteneriat cu peste 20 companii de profil, lideri în segmentele sale şi cu numeroase filiale. În plus, la moment se duc trataive cu alte companii de profil, pentru a lărgi asortimentul de servicii şi reduceri pentru abonaţii noştri. Astăzi, atît lista de servicii, cît şi reducerile oferite abonaţilor Clubului sunt cele mai atractive de pe piaţă.

Pentru a beneficia de toate avantajele enumerate mai sus, dar şi de multe altele, trebuie doar să deveniţi membru al Clubului.