Categorii de membru

AUTO EXPERT CLUB MOLDOVA, a fost înfiinţat cu scopul de oferi în primul rînd asistenţa tehnică, turistică şi juridică necesară, de a recupera din timpul dumneavoastră,  de a completa gama de servicii integrate pentru şoferi şi de a-ţi oferi un sprijin de nădejde atunci cînd maşina iţi face probleme.

Serviciile noastre se adresează tuturor, fie că se referă la posesorul unui automobil, la o companie care doreşte să aibă asistenţa necesară în toată ţara, sau la administrarea completă a unei flote de autovehicule.

Tipurile de maşini care pot beneficia de aceste servicii sunt autoturismele şi autovehiculele comerciale (van/minivan etc.) cu o greutate de pînă la 3.500 kg.

EXPERT CLUB MOLDOVA ofera diverse servicii de asistenţă tehnică rutiera, cum ar fi:  tractare, asistenţă la locul incidentului, alimentare cu carburant, intervenţii uşoare asupra maşinii, etc.

Serviciile oferite în exclusivitate persoanelor fizice, sunt disponibile, la preţuri avantajoase, prin intermediul a 3 pachete de bază: 

  1.  STANDARD                              2.  BUSINESS                             3.  PREMIUM

Fiecare pachet este adaptat nevoilor maşinii tale, şi este disponibil în baza unui abonament anual, iar trecerea de la unul la altul se poate face oricînd.

De acum înainte, echipa de profesionişti al AUTO EXPERT CLUB MOLDOVA va fi 24 din 24 ore la dispoziţia ta, oriunde pe teritoriul Moldovei, gata să îţi ofere cea mai bună soluţie pentru orice neplăcere ce s-ar putea ivi pe drum şi pentru ca tu să ajungi la destinaţie în timpul propus.