Carnet de membru


Carnetul de membru care atestă calitatea de membru al AUTO EXPERT CLUB, este şi card bancar Visa ( co-branded ) cu utilizare naţională şi internaţională.

Carnetul de membru e
ste destinat plăţii abonamentului anual de către membrii clubului direct din contul de card,  participarea la un program de facilităţi şi discounturi, accesul la o gamă largă de servicii auto şi turistice, oferite în exclusivitate membrilor clubului şi permite deţinătorului să beneficieze de asistenţa tehnică necesară şi toate avantajele înscrierii în club.

Carnetul de membru poate fi folosit atît pentru tranzacţii la comercianţi cît şi pentru retrageri de numerar (inclusiv pentru efectuarea achitărilor în reţeaua internet) şi are la bază parteneriatul încheiat între BC Moldova Agroindbank S.A. şi AUTO EXPERT CLUB MOLDOVA.

Carnetul de membru – card bancar a fost ales datorită flexibilităţii lui şi a complexului de elemente pozitive ce le întruneşte:

-  oferă posibilitatea fiecărui membru de a deschide un cont bancar propriu, obţinerea unui card, și de a utiliza numeroasele produse şi servicii bancare pe teritoriul Moldovei precum şi în străinătate. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.maib.md.

-  asigură posesorilor acestuia, pe lîngă folosirea ca instrument de card bancar, accesul la un program de reduceri şi facilităţi, înfiinţat de AUTO EXPERT CLUB ( membri vor beneficiază de reduceri de preţuri şi alte facilităţi conferite la unităţi comerciale şi turistice, hoteluri, magazine de toate tipurile, restaurante, baruri, cluburi, muzee, parcuri de distracţii, obiective turistice, etc.).

-  oferă o siguranţă sporită pentru membrii clubului, evitîndu-se posibiliatea falsificării cardului bancar, membru clubului poate fi sigur că serviciile necesare le va primi doar el, excluzînduse folosirea de către o altă persoană terţă inclusiv şi în cazul sustragerii lui.